Votre navigateur est obsolète !

Pour une expériencenet et une sécurité optimale, mettez à jour votre navigateur. Mettre à jour maintenant

×

Infos

Contact

E-mail

Professional Status

Entrepreneur
Unavailable

Ector dahyu

Experience

romeutich

victao
Since March 2016
 • Η πλειοψηφία των ανθρώπων που μιλούν πολωνικά ζουν στην Πολωνία. Αυτή η χώρα είναι μια από τις πιο γλωσσολογικά ομοιογενείς ευρωπαϊκές χώρες, με το 97% των Πολωνών πολιτών να ισχυρίζονται ότι έχουν την μητρική γλώσσα ως πολωνική γλώσσα. Μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, οι πρώην πολωνικά εδάφη που προσαρτήθηκαν από τη Σοβιετική η Λευκορωσία έχουν διατηρήσει ένα σημαντικό μέρος του πολωνικού λαού, που ήταν απρόθυμοι ή δεν θα μπορούσε να μεταναστεύσουν στην Πολωνία μετά το 1945. Ακόμα και σήμερα, το πρωτότυπο της Πολωνίας είναι σημαντικό μειονότητες στη Λιθουανία, τη Λευκορωσία και την Ουκρανία. Στη δεύτερη χώρα, υπάρχουν κυρίως πολωνοί ομιλητές στις περιοχές Lutsiv και Lviv. Πολωνική είναι μακράν η πλέον χρησιμοποιούμενη γλώσσα στην περιοχή του Βίλνιους στη Λιθουανία (20% του πληθυσμού της πρωτεύουσας περίπου, σύμφωνα με την απογραφή του 2001), και είναι επίσης παρούσα σε άλλες περιοχές του νότου. Η Λευκορωσία διαθέτει μια μεγάλη πολωνική μειονότητα, ιδιαίτερα στις περιοχές της Βρέστης και του Grodno, καθώς και κοντά στα σύνορα με τη Λιθουανία, στα δυτικά της χώρας.
  Ένας σημαντικός αριθμός των Πολωνών ομιλητές και ζουν στη Νότια Αφρική, τη Γερμανία, την Ανδόρα, Αργεντινή, Αυστραλία, Αυστρία, Αζερμπαϊτζάν, Λευκορωσία, Βέλγιο, Βραζιλία, Βουλγαρία, Καναδά, Κροατία, η Δανία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, την Ισπανία, την Εσθονία, τις ΗΠΑ, τη Φινλανδία, τη Γαλλία, την Ελλάδα, την Ουγγαρία, τα νησιά Φερόε, Ιρλανδία, Ισραήλ, Ισλανδία, Ιταλία, Καζακστάν, Λετονία, Λουξεμβούργο, Μεξικό, Νέα Ζηλανδία, Νορβηγία, Κάτω Χώρες, Περού, Τσεχική Δημοκρατία, Ρουμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ρωσία, Σερβία, Σλοβακία, Σουηδία , Ουκρανίας και Ουρουγουάης.
 • I pleiopsifía ton anthrópon pou miloún poloniká zoun stin Polonía. Aftí i chóra eínai mia apó tis pio glossologiká omoiogeneís evropaïkés chóres, me to 97% ton Polonón politón na ischyrízontai óti échoun tin mitrikí glóssa os polonikí glóssa. Metá ton Déftero Pankósmio Pólemo, oi próin poloniká edáfi pou prosartíthikan apó ti Sovietikí i Lefkorosía échoun diatirísei éna simantikó méros tou polonikoú laoú, pou ítan apróthymoi í den tha boroúse na metanastéfsoun stin Polonía metá to 1945. Akóma kai símera, to protótypo tis Polonías eínai simantikó meionótites sti Lithouanía, ti Lefkorosía kai tin Oukranía. Sti défteri chóra, ypárchoun kyríos polonoí omilités stis periochés Lutsiv kai Lviv. Polonikí eínai makrán i pléon chrisimopoioúmeni glóssa stin periochí tou Vílnious sti Lithouanía (20% tou plithysmoú tis protévousas perípou, sýmfona me tin apografí tou 2001), kai eínai epísis paroúsa se álles periochés tou nótou. I Lefkorosía diathétei mia megáli polonikí meionótita, idiaítera stis periochés tis Vréstis kai tou Grodno, kathós kai kontá sta sýnora me ti Lithouanía, sta dytiká tis chóras.
  Énas simantikós arithmós ton Polonón omilités kai zoun sti Nótia Afrikí, ti Germanía, tin Andóra, Argentiní, Afstralía, Afstría, Azermpaïtzán, Lefkorosía, Vélgio, Vrazilía, Voulgaría, Kanadá, Kroatía, i Danía, ta Inoména Araviká Emiráta, tin Ispanía, tin Esthonía, tis IPA, ti Finlandía, ti Gallía, tin Elláda, tin Oungaría, ta nisiá Feróe, Irlandía, Israíl, Islandía, Italía, Kazakstán, Letonía, Louxemvoúrgo, Mexikó, Néa Zilandía, Norvigía, Káto Chóres, Peroú, Tsechikí Dimokratía, Roumanía, Inoméno Vasíleio, Rosía, Servía, Slovakía, Souidía , Oukranías kai Ourougouáis.
  https://www.mr-plantes.com/2017/02/moringa/
  https://www.mr-plantes.com/2017/01/konjac-2/
  https://www.mr-plantes.com/2016/11/goji-baies/
  https://www.mr-plantes.com/2016/10/artichaut/
  https://www.mr-plantes.com/2016/03/griffonia/
  https://www.mr-plantes.com/2016/03/chardon-marie/
  https://www.mr-plantes.com/2016/02/curcuma/
  https://www.mr-plantes.com/2018/04/garcinia-plante/
  https://www.mr-plantes.com/2014/04/cafe-vert/
  https://www.mr-plantes.com/2016/01/ashwagandha/
  https://www.mr-plantes.com/2016/10/bicarbonate-de-soude/
  https://www.mr-plantes.com/2016/10/vinaigre-de-cidre-recette/
  https://www.mr-plantes.com/2016/10/banane/
  https://www.mr-plantes.com/2016/10/miel/
  https://www.mr-plantes.com/2017/02/cetone-de-framboise-3/
  https://www.mr-plantes.com/2016/08/spiruline/
  https://www.mr-plantes.com/2014/01/aloe-vera-aloe-barbadensis-miller/
  https://www.mr-plantes.com/2016/08/gingembre/
  https://www.mr-plantes.com/2015/04/ginseng-panax-plante/
  https://www.mr-plantes.com/2018/04/propolis-bienfaits/
  https://www.mr-plantes.com/2017/11/harpagophytum/
  https://www.mr-plantes.com/2018/04/maca/
  https://www.mr-plantes.com/2016/02/curcuma/
  Πολωνική είναι μια σλαβική γλώσσα, καθώς και το ρωσικό παράδειγμα, αλλά ότι ανήκει σε μια συγκεκριμένη υπο-οικογένεια (την ομάδα της Δύσης σλαβικές γλώσσες, με Κασουβιανά, της Τσεχίας, της Σλοβακίας, Άνω Σορβικά και κάτω -sorabe). Η πολωνική γλώσσα νωρίς αποσπασθεί από τη σλαβική Ανατολή, καθιστώντας διατηρεί ρινικών φωνηέντων (Α και Ε) και υιοθετεί μια λατινική γραφή, σε αντίθεση με την πλειοψηφία των σλαβικών γλωσσών, κρατήστε το κυριλλικό αλφάβητο.

  Η πολωνική γλώσσα έχει επηρεαστεί από ξένες γλώσσες (κυρίως λατινικά, τσέχικα, γαλλικά, ιταλικά, λευκορωσικά και ουκρανικά, ρωσικά και αγγλικά). Τα πρώτα ίχνη της αρχαίας πολωνικής προέρχονται από λατινικά κείμενα του δωδέκατου αιώνα με τα σωστά ονόματα. Αλλά πρέπει να επιστρέψουμε στον 14ο αιώνα πριν βρούμε σημαντικά κείμενα.

  Η γλώσσα υιοθέτησε το λατινικό αλφάβητο τον 12ο αιώνα. Ωστόσο, παρατηρήθηκαν δυσκολίες στην παρατήρηση ορισμένων ήχων, όπως τα παλαυκά συμφωνία ή τα ρινικά φωνήεντα. Ως αποτέλεσμα, πολλοί συγγραφείς χρησιμοποίησαν διαφορετικούς τρόπους για να γράψουν αυτούς τους ήχους. Για παράδειγμα, το γράμμα c θα μπορούσε να αντιπροσωπεύει τον ήχο [ʦ] όπως τώρα, αλλά και [ʧ] ή [k]

tyreur

hyhy
February 2017 to March 2017
 • Η Βαλτική είναι η νεότερη θάλασσα στον πλανήτη. Η γέννησή του συνδέεται με την τήξη του σκανδιναβικού πάγου από 15.000 έως 8.000 χρόνια πριν. Στα πρώτα στάδια της επέκτασής του, ήταν μάλλον μια έκταση γλυκού νερού που μειώθηκε με την ανύψωση του γεωλογικού εδάφους ή της ισοστασίας. Αυτό το φαινόμενο της θαλάσσιας υποχώρησης που βεβαιώνει το βάρος του πάγου που το κάλυψε εξακολουθεί να συνεχίζεται σήμερα στο Βορρά.
  Η αλατότητα των επιφανειακών υδάτων ποικίλλει ανάλογα με την απόσταση από τα Δανέζικα Στενά, παραμένει χαμηλή στον κόλπο της Βοθνίας μέχρι την τήξη του πάγου και του χιονιού. Προστατευόμενη από τις ωκεάνιες επιρροές, υφίσταται ισχυρές θερμικές διακυμάνσεις. Το χειμώνα, οι κόλποι της Βοθνίας και της Ρίγας αλιεύονται γενικά από τον πάγο των πακέτων. Το καλοκαίρι η θερμοκρασία του νερού είναι περίπου 15 ° C.
 • Η Βαλτική είναι η νεότερη θάλασσα στον πλανήτη. Η γέννησή του συνδέεται με την τήξη του σκανδιναβικού πάγου από 15.000 έως 8.000 χρόνια πριν. Στα πρώτα στάδια της επέκτασής του, ήταν μάλλον μια έκταση γλυκού νερού που μειώθηκε με την ανύψωση του γεωλογικού εδάφους ή της ισοστασίας. Αυτό το φαινόμενο της θαλάσσιας υποχώρησης που βεβαιώνει το βάρος του πάγου που το κάλυψε εξακολουθεί να συνεχίζεται σήμερα στο Βορρά.
  Η αλατότητα των επιφανειακών υδάτων ποικίλλει ανάλογα με την απόσταση από τα Δανέζικα Στενά, παραμένει χαμηλή στον κόλπο της Βοθνίας μέχρι την τήξη του πάγου και του χιονιού. Προστατευόμενη από τις ωκεάνιες επιρροές, υφίσταται ισχυρές θερμικές διακυμάνσεις. Το χειμώνα, οι κόλποι της Βοθνίας και της Ρίγας αλιεύονται γενικά από τον πάγο των πακέτων. Το καλοκαίρι η θερμοκρασία του νερού είναι περίπου 15 ° C.

Skills

Education

gradea

ena

Παλαιότερα λίμνη γλυκού νερού proglacial (η Βαλτική καθηλωμένο λίμνη) και ως εκ τούτου, ανεξάρτητα από το παγκόσμιο ωκεανό τη στιγμή, η Βαλτική Θάλασσα είναι μια θάλασσα, όταν οι παγετώνες καταπιέζει ανάγλυφα στη συνέχεια surround αποσυρθεί και στη συνέχεια να καταστεί δυνατή η η άνοδος των εδαφών γύρω από το φαινόμενο της ισοστασίας, δηλαδή οι χώρες που έχουν καταπιεστεί πολύ και ανήκουν σε ένα κίνημα μόχλευσης όταν τίποτα δεν τους καταπιέζει. Τότε δημιουργήθηκαν οι δύο Ζώνες (Μεγάλη Ζώνη και Μικρή Ζώνη). Στη συνέχεια, η Βαλτική εντάσσεται στον παγκόσμιο ωκεανό και αλατοποιείται. Όμως, όλα αυτά που βρίσκονται σήμερα κάτω από το νερό δεν ήταν εκείνη τη στιγμή και σήμερα παραμένει ένα παγετώδες τοπίο απλά καλυμμένο με μια μάλλον λεπτή ταινία νερού, η Βαλτική Θάλασσα είναι μια ρηχή θάλασσα . Αυτό το φαινόμενο της ισοστασία (η οποία θα μπορούσε να αυξηθεί με την τήξη των παγετώνων Scandinavian) προκαλεί επίσης τοπικά την εμφάνιση του «παγίδες των κήπων» ή Skærgård. Πρόκειται για μικρά νησάκια ή μικρά αρχιπελάγη που εμφανίζονται με την πάροδο του χρόνου, σε συνδυασμό με την εμφάνιση πραγματικών νησιών. Σε 130 χρόνια, 130 νέα νησιά έχουν εμφανιστεί για παράδειγμα από την πόλη Vaasa (Φινλανδία), θέτοντας προβλήματα πλοήγησης.

Η Βαλτική αποτελείται από μεγάλες λεκάνες (λεκάνη της Θάλασσας της Βοθνίας, στα βόρεια των νήσων Åland συγκεκριμένα) συνδέονται μεταξύ τους με τα κατώτατα όρια υψηλού ταμείο και τα νησιά (δανικά Νήσων και Åland). Το μέγιστο βάθος του είναι 459 μ. Στο λάκκο Landsort, στη λεκάνη του West Gotland, στο νησί Gotland και κοντά στις ακτές της Σουηδίας.

Η έκτασή της είναι 364.800 km22.

Palaiótera límni glykoú neroú proglacial (i Valtikí kathiloméno límni) kai os ek toútou, anexártita apó to pankósmio okeanó ti stigmí, i Valtikí Thálassa eínai mia thálassa, ótan oi pagetónes katapiézei anáglyfa sti synécheia surround aposyrtheí kai sti synécheia na katasteí dynatí i i ánodos ton edafón gýro apó to fainómeno tis isostasías, diladí oi chóres pou échoun katapiesteí polý kai aníkoun se éna kínima móchlefsis ótan típota den tous katapiézei. Tóte dimiourgíthikan oi dýo Zónes (Megáli Zóni kai Mikrí Zóni). Sti synécheia, i Valtikí entássetai ston pankósmio okeanó kai alatopoieítai. Ómos, óla aftá pou vrískontai símera káto apó to neró den ítan ekeíni ti stigmí kai símera paraménei éna pagetódes topío aplá kalymméno me mia mállon leptí tainía neroú, i Valtikí Thálassa eínai mia richí thálassa . Aftó to fainómeno tis isostasía (i opoía tha boroúse na afxitheí me tin tíxi ton pagetónon Scandinavian) prokaleí epísis topiká tin emfánisi tou «pagídes ton kípon» í Skærgård. Prókeitai gia mikrá nisákia í mikrá archipelági pou emfanízontai me tin párodo tou chrónou, se syndyasmó me tin emfánisi pragmatikón nisión. Se 130 chrónia, 130 néa nisiá échoun emfanisteí gia parádeigma apó tin póli Vaasa (Finlandía), thétontas provlímata ploígisis.

I Valtikí apoteleítai apó megáles lekánes (lekáni tis Thálassas tis Vothnías, sta vóreia ton níson Åland synkekriména) syndéontai metaxý tous me ta katótata ória ypsiloú tameío kai ta nisiá (daniká Níson kai Åland). To mégisto váthos tou eínai 459 m. Sto lákko Landsort, sti lekáni tou West Gotland, sto nisí Gotland kai kontá stis aktés tis Souidías.

I éktasí tis eínai 364.800 km22.

https://www.mr-plantes.com/2017/12/plantes-medicinales-foie/ 10% Yearly 2017-12-28 10:53
https://www.mr-plantes.com/2017/12/ginseng-et-gelee-royale/ 10% Yearly 2017-12-15 13:18
https://www.mr-plantes.com/2017/12/remedes-naturels-arthrose/ 10% Yearly 2017-12-10 13:15
https://www.mr-plantes.com/2017/12/mures-blanches-sechees/ 10% Yearly 2017-12-06 16:32
https://www.mr-plantes.com/2017/11/masques-maison-aloe/ 10% Yearly 2017-12-04 12:32
https://www.mr-plantes.com/2017/11/pourquoi-utiliser-consommer-et-comment-prendre-du-psyllium/ 10% Yearly 2017-12-06 16:43
https://www.mr-plantes.com/2017/11/harpagophytum/ 40% Monthly 2018-10-12 07:45
https://www.mr-plantes.com/2017/11/frais-poudre-comment-utiliser-consommer-curcuma/ 10% Yearly 2017-12-05 20:14
https://www.mr-plantes.com/2017/11/graines-de-chanvre/ 10% Yearly 2018-01-20 22:32
https://www.mr-plantes.com/2017/11/fruit-du-baobab-en-poudre/ 10% Yearly 2017-11-18 15:25
https://www.mr-plantes.com/2017/11/recette-pancake-banane/ 10% Yearly 2017-11-10 18:17
https://www.mr-plantes.com/2017/11/ginseng-rouge-ou-ginseng-blanc-lequel-choisir/ 10% Yearly 2018-04-11 03:57
https://www.mr-plantes.com/2017/11/huile-de-coco-cheveux/ 10% Yearly 2017-11-16 11:53
https://www.mr-plantes.com/2017/11/gateau-chocolat-en-poudre/ 10% Yearly 2017-11-10 03:34
https://www.mr-plantes.com/2017/11/boutons-sur-la-langue-douloureux/ 20% Monthly 2018-05-21 10:18
https://www.mr-plantes.com/2017/10/masques-maison-spiruline-visage/ 10% Yearly 2017-10-29 15:58
https://www.mr-plantes.com/2017/10/herbe-dorge-poudre-2/ 10% Yearly 2017-10-28 07:26
https://www.mr-plantes.com/unsubscribe-form/ 10% Yearly 2017-10-26 19:01
https://www.mr-plantes.com/2017/10/utilisation-graines-de-chia/ 10% Yearly 2017-11-10 07:39
https://www.mr-plantes.com/2017/10/curcuma-dents-blanches/ 10% Yearly 2017-10-17 08:04
https://www.mr-plantes.com/2017/10/baie-des-incas-2/ 10% Yearly 2017-10-15 13:38
https://www.mr-plantes.com/2017/10/omega-3-epa-dha/ 30% Monthly 2018-10-05 11:01
https://www.mr-plantes.com/2017/09/cacao-cru-criollo-bio/ 10% Yearly 2017-09-19 17:21
https://www.mr-plantes.com/2017/09/ventre-gonfle/ 10% Yearly 2017-09-06 08:33
https://www.mr-plantes.com/2017/08/chufa-souchet/ 10% Yearly 2018-05-20 05:42
https://www.mr-plantes.com/2017/08/muffins-de-sarrasin/ 10% Yearly 2017-11-11 06:32
https://www.mr-plantes.com/2017/08/acai-en-poudre/ 10% Yearly 2017-08-08 15:14
https://www.mr-plantes.com/2017/08/barres-energetiques-a-la-spiruline/ 10% Yearly 2017-11-11 06:56
https://www.mr-plantes.com/2017/07/guarana-poudre/ 10% Monthly 2018-06-09 17:59
https://www.mr-plantes.com/2017/07/curcuma-en-poudre/

juju

melbourn
November 2002 to October 2006

Σε γενικές γραμμές, ακολουθούν μια απειλητική κίνηση (προς την αντίθετη κατεύθυνση της κίνησης των χεριών ενός ρολογιού). Το ρεύμα κατά μήκος της Σκανδιναβικής χερσονήσου αφήνει τη Βαλτική Θάλασσα προς τη Βόρεια Θάλασσα. Πρόκειται για μια ασθενώς αλμυρή επιφάνεια. Φτάνει στη μέγιστη ροή του την άνοιξη. Μια υγιέστερη σφήνα από τη Βόρεια Θάλασσα στη συνέχεια βουτά στη Βαλτική δημιουργώντας ένα βαθύτερο ρεύμα που τρέχει κατά μήκος των νότιων ακρών.

Τα κατώτατα όρια επιβραδύνουν την ανανέωση του νερού και την ανακατανομή των κεφαλαίων. Πράγματι, χρειάζονται σχεδόν τριάντα χρόνια για να εξασφαλιστεί η συνολική ανανέωση του νερού. Τα ζωντανά όντα (φυτά και ζώα, συμπεριλαμβανομένου του πλαγκτόν) δεν επικοινωνούν πολύ με άλλες θάλασσες. Αυτά τα όρια ευνοούν, για ένα μεγάλο μέρος του έτους, την επιβράδυνση των θερμοχαλίνων ρευμάτων. Η υποβάθμιση της θαλάσσιας πανίδας και χλωρίδας μπορεί να εξηγηθεί από αυτή τη σταθερότητα αλλά και από την αλατότητα της (ορισμένα είδη δεν υποστηρίζουν καθόλου άλατα και δεν μπορούν να ζήσουν εκεί, ενώ άλλα είδη που δεν ζουν ότι ούτε στο αλμυρό νερό δεν μπορεί να ζήσει εκεί).
Σε γενικές γραμμές, ακολουθούν μια απειλητική κίνηση (προς την αντίθετη κατεύθυνση της κίνησης των χεριών ενός ρολογιού). Το ρεύμα κατά μήκος της Σκανδιναβικής χερσονήσου αφήνει τη Βαλτική Θάλασσα προς τη Βόρεια Θάλασσα. Πρόκειται για μια ασθενώς αλμυρή επιφάνεια. Φτάνει στη μέγιστη ροή του την άνοιξη. Μια υγιέστερη σφήνα από τη Βόρεια Θάλασσα στη συνέχεια βουτά στη Βαλτική δημιουργώντας ένα βαθύτερο ρεύμα που τρέχει κατά μήκος των νότιων ακρών.

Τα κατώτατα όρια επιβραδύνουν την ανανέωση του νερού και την ανακατανομή των κεφαλαίων. Πράγματι, χρειάζονται σχεδόν τριάντα χρόνια για να εξασφαλιστεί η συνολική ανανέωση του νερού. Τα ζωντανά όντα (φυτά και ζώα, συμπεριλαμβανομένου του πλαγκτόν) δεν επικοινωνούν πολύ με άλλες θάλασσες. Αυτά τα όρια ευνοούν, για ένα μεγάλο μέρος του έτους, την επιβράδυνση των θερμοχαλίνων ρευμάτων. Η υποβάθμιση της θαλάσσιας πανίδας και χλωρίδας μπορεί να εξηγηθεί από αυτή τη σταθερότητα αλλά και από την αλατότητα της (ορισμένα είδη δεν υποστηρίζουν καθόλου άλατα και δεν μπορούν να ζήσουν εκεί, ενώ άλλα είδη που δεν ζουν ότι ούτε στο αλμυρό νερό δεν μπορεί να ζήσει εκεί). https://www.mr-plantes.com/2017/06/the-vert-et-lait-damande/ 10% Yearly 2017-06-20 07:48
https://www.mr-plantes.com/2017/06/gingembre-poudre-maison/ 10% Yearly 2017-11-10 07:41
https://www.mr-plantes.com/2017/06/puissant-antibiotique-naturel/ 10% Yearly 2017-06-13 08:24
https://www.mr-plantes.com/2017/06/the-glace-maison-curcuma-gingembre/ 20% Monthly 2018-05-12 20:43
https://www.mr-plantes.com/2017/06/pesto-de-coriandre/ 10% Yearly 2017-06-15 12:19
https://www.mr-plantes.com/2017/06/3-rituels-ayurvediques-detoxifiant-organisme-reveil/ 10% Yearly 2017-06-05 12:10
https://www.mr-plantes.com/2017/06/5-remedes-purifier-le-sang/ 10% Yearly 2017-06-02 08:31
https://www.mr-plantes.com/2017/05/paprika/ 10% Yearly 2017-06-01 09:43
https://www.mr-plantes.com/2017/05/graisse-du-ventre-gingembre/ 10% Yearly 2017-05-26 11:49
https://www.mr-plantes.com/2017/05/5-remedes-moyen-age-redoutables/ 10% Yearly 2017-05-23 14:23
https://www.mr-plantes.com/2017/05/citron-et-curcuma/ 10% Yearly 2018-05-13 04:09
https://www.mr-plantes.com/2017/05/nettoyage-du-colon-4-remedes-naturels/ 10% Yearly 2017-05-18 13:41
https://www.mr-plantes.com/2017/05/clou-de-girofle/ 10% Yearly 2017-05-15 12:38
https://www.mr-plantes.com/2017/05/pate-gingembre-ail/ 10% Yearly 2017-12-11 06:40
https://www.mr-plantes.com/2017/05/pate-de-curcuma/ 10% Yearly 2017-11-11 06:30
https://www.mr-plantes.com/2017/05/huile-de-coco-vierge-bio/ 10% Yearly 2017-12-17 11:02
https://www.mr-plantes.com/2017/05/gelules-minceur-maison-piment-curcuma-cannelle/ 10% Yearly 2017-12-11 06:01
https://www.mr-plantes.com/2017/04/bonbons-curcuma-maison/ 10% Yearly 2018-04-30 01:47
https://www.mr-plantes.com/2017/04/lait-noix-cajou-maison/ 10% Yearly 2018-05-01 05:51
https://www.mr-plantes.com/2017/04/huile-de-carotte-maison/ 10% Yearly 2017-04-20 09:22
https://www.mr-plantes.com/2017/04/remedes-naturels-alzheimer/ 10% Yearly 2017-04-18 08:12
https://www.mr-plantes.com/2017/04/boisson-naturelle-nettoie-poumons/ 10% Yearly 2017-04-15 16:01
https://www.mr-plantes.com/2017/04/ail-citron-gingembre-nettoyer-arteres/

Interests

 • Το μέσο βάθος της Βαλτικής Θάλασσας είναι 55 μέτρα. Η παλίρροια είναι πολύ αδύναμη (περίπου 30 εκατοστά) και μερικές φορές καλύπτεται από τις κλιματικές ταλαντώσεις (υδροδυναμικά μοσχεύματα, κύματα καταιγίδων). Η Βαλτική είναι μια ρηχή θάλασσα (10 ανά χίλια έναντι 35 ανά χίλια στους υπόλοιπους ωκεανούς). Στην πραγματικότητα, η εισροή γλυκού νερού από ποτάμια είναι πολύ σημαντική κατά τη στιγμή της τήξης και η φυσική εξάτμιση είναι μόνο ίση ή ελαφρώς μεγαλύτερη από την άμεση βροχόπτωση. Η ετήσια διακύμανση της αλατότητας αντιπροσωπεύει το αρνητικό των ποτάμιων καθεστώτων. Με άλλα λόγια, κατά τη διάρκεια της χαμηλής ροής των ποταμών, τον Φεβρουάριο, η αλατότητα της θάλασσας είναι μέγιστη. ενώ είναι ελάχιστο όταν οι ποταμοί έχουν ισχυρή ροή, τον Μάιο, με την τήξη των χιονιού. Γενικά, τα ανατολικά και τα επιφανειακά ύδατα είναι πιο αραιά αλατισμένα (Δανικά Στενά: 10 ‰, κόλπος της Βοθνίας: 5 ‰).