Your browser is outdated!

To ensure you have the best experience and security possible, update your browser. Update now

×

Super Fitt

superfitt

Professional Status
Employed
Available
About Me
Étkezési terv a fogyáshoz
Talán hallottad már azt a mondást, hogy "a cél terv nélkül csak remény." Bár kissé közhelyesen hangzik, valójában igaz! Ha egy cél eléréséről van szó (legyen szó 50 kiló fogyásáról, vállalkozásalapításról vagy házasságkötésről), akkor a legjobb esélye annak elérésére, ha van egy szilárd, megvalósítható terv.
https://www.superfitt.hu/fogyas-hasrol-helyi-zsiregetes/
Ha fogyásról van szó, szánjon időt egy diétás étrend elkészítésére (szeretem étkezési tervnek nevezni).

Az étkezés tervezése nagyon egyszerű lehet! Állítson össze egy listát az Ön által kedvelt egészséges ételekről és harapnivalókról, illessze be őket a naptárába, és már mehet is!
https://www.birocukraszda.hu/cukormentes-suti/
Nem is kell gyakran csinálnod, ha nem akarod. Azoknak, akik még nem ismerik az étkezések tervezését, segíthetnek abban, hogy egy heti étkezést és uzsonnát állítsanak elő, majd ezt ismételjék meg a hónap során.

Aztán, ahogy egyre kényelmesebbé válik a rutin, kezdjen el több receptötletet hozzáadni. Mielőtt észrevenné, állandóan rendelkezésre áll majd az étkezési tervek közül, amelyek közül választhat.
https://www.musclebody.hu/sav-visszafolyas-zaroizom/
A legfontosabb azonban az, hogy kövesse az étkezési tervet. Hiszen egy terv egyáltalán nem ér sokat, ha nem valósítod meg!

Egyél naponta 5-ször
Volt már olyan elfoglalt a munkával vagy az anyukájával, hogy vacsoraidőbe ér, mielőtt ráébredne, hogy bár etette a gyerekeket, nem etett többet, mint egy szelet pirítóst reggelire? Aztán, mintha pótolni kellene az elvesztegetett időt, végül MINDENT megeszel.
https://www.fitline.hu/egeszseges-taplalkozas/
Ennek az az oka, hogy amikor ilyen erős éhséget érezünk, SOKKAL valószínűbb, hogy túl eszünk.

Ez tényleg bármivel. Amikor huzamosabb időre megfosztod magad valamitől (akár véletlenül is) – KÜLÖNÖSEN, ha olyasmiről van szó, amire szükséged van, vagy amit élvezel –, amikor végre újra megkapod, olyan, mintha nem tehetnéd, hogy túlságosan kényezteted magad.
Resume created on DoYouBuzz

Boss

Superfitt
Since 2018

Keresőoptimalizálás

General Computer
February 2016 to January 2017

Lomtalanító

Barna Trans
August 2014 to January 2015

Költöztető

Pataki Trans
January 2014 to March 2014