Your browser is outdated!

To ensure you have the best experience and security possible, update your browser. Update now

×

ngnfn fngngn

Walters Art Museum

Berufliche Stellung
Angestellter
Verfügbar
Über mich
Walters Art Museum, der ligger i Mount Vernon-Belvedere, Baltimore, Maryland, USA, er et offentligt kunstmuseum grundlagt og åbnet i 1934. Det holder samlinger etableret i midten af ​​det 19. århundrede.
Museets samling blev samlet væsentligt af store amerikanske kunst- og skulpturfollere, en far og søn: William Thompson Walters, (1819-1894), som begyndte at indsamle, da han flyttede til Paris som en nominel sydlig / konfødereret sympatiser ved udbruddet af amerikansk Borgerkrig i 1861; og Henry Walters (1848-1931), der raffinerede samlingen og lavede arrangementer for opførelsen af ​​en senere vartegn bygning til genhus den.
Efter at have givet Baltimore offentligheden til lejlighedsvis at se sin fars og hans voksende tilføjede samlinger på sit vestlige Mount Vernon Place Townhouse / Mansion i slutningen af ​​1800'erne, arrangerede han en udførlig stenpalazzo-stylet struktur bygget til dette formål i 1905-1909. Beliggende over baggaden, en blok syd for Walters Mansion på West Monument Street / Mount Vernon Place, på det nordvestlige hjørne af North Charles Street på West Center Street.
Lebenslauf auf DoYouBuzz erstellt